7 Mayıs 2020 Perşembe

Liyakat Kitabı - Liyakate Davet TOPLUM



“LİYAKATE DAVET” kitap serisinin ilk kitabı olan “LİYAKATE DAVET: TOPLUM” içerisinde okuyucu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün sözleri ışığında, toplumsal hayatta liyakate uygun bir şekilde nasıl yaşayacağının bilincine varacaktır. Bu bilince varmadan önce liyakatsizliğe sebep olan genel nedenleri de keşfederek, liyakatsizliğe sebep olan kültürün nasıl geliştiğini ve liyakatsiz bireylerin toplum içerisinde nasıl davrandığını, genel hatlarıyla öğrenmiş olacaktır.

Bu kitapta yer alan cümleler ışığında; Türk milletinin her bir ferdi,liyakat bilincine göre yaşamayı doğal olarak kabul edecektir. Çünkü liyakate aşık olan bir lidere sahiptir ve bu liderin sözleri ışığında gerekenleri yapmaktan bir adım bile geri durmayacaktır.

Cumhuriyet değerlerini yaşatmanın en önemli yolu, liyakat sahibi bir toplum olmaktan geçmektedir. Liyakat bilincinin kazanılması, muasır medeniyetler seviyesine erişme adına vazgeçilmez bir unsurdur. Bu yönüyle LİYAKATE DAVET: TOPLUM, etkili ve değerli bir vesiledir.

https://www.dr.com.tr/Kitap/Liyakate-Davet-Toplum/Muhammet-Tasdemir/Arastirma-Tarih/Tarih/Ataturk/urunno=0001870791001

https://www.kitapyurdu.com/kitap/liyakate-davet-toplum/540362.html

https://www.kitapkoala.com/kitap/liyakate-davet-toplum-muhammet-tasdemir-9786050316599

https://www.kitapsec.com/Products/Liyakate-Davet-Toplum-Muhammet-Tasdemir-MT-Yayinlari-433887.html

https://www.idefix.com/Kitap/Liyakate-Davet-Toplum/Muhammet-Tasdemir/Arastirma-Tarih/Tarih/Ataturk/urunno=0001870791001

https://toplum.liyakatedavet.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Liyakat Kitabı - Liyakate Davet TOPLUM

“LİYAKATE DAVET” kitap serisinin ilk kitabı olan “LİYAKATE DAVET: TOPLUM” içerisinde okuyucu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün sözleri ışığ...